justja


färgat håret. tror (hoppas) det är mindre oranget i verkligheten!!

Or maybe we should just fall in love and fuck


sover ingentttiinng nuförtiden känns det som. fast gör jag nånsin det
hm har jag ett liv nurå?? ne jobbar bara. fast midsommar var superdökul!! kanske lägger upp lite bilder sen ifall jag ids, men alltså jaa. det är ju roligast att se bilder på mig ;);););););)
ikväll ska jag antingen sova eller åka till ebs eller åka och umgås med folk jag inte träffat på länge. helst vill jag ju sova men vad gör man inte för att ha ett liv... jobbet är slut efter den här veckan, skönt!! idag var eckstra skön för jesper var sjuk och vi hade nån vikarie som inte var sådär....... hade inte alla hemma om man säger så!! så vi var opassade (läs; obevakade ej opassaNde) hela dagen vilket var skönt.
idag var det 50% på allt på hemköp, det var liten kö!!! köpte några cola och chokladhjärtan, stod i kö i en kvart eller nåt liknande. skoj!!
annars då, jo annars rullar livet på bra. skönt med sommarlov, fast medicinen hjälper noll förutom att ge mig mindre hungerskänslor och minskad aptit...... kul....... kan inte äta längre heller har typ magkatarr... maten halåå?? fast idag åt jag potatis-och purjolökssoppa från varma koppen som faktiskt var god! soppa tror jag är enda saken som funkar bra.

I'm right over here, why can't you see me

jobbar. är för trött och har för mycket att göra för att hinna med bloggen ordentligt. hej så länge

You're pushing and pulling me down to you, but I don't know what I want

är inne på min 32:a vakna timme. ska sova nu när jag skrivit klart inlägget.
fick veta idag att jag ofrivilligt, omedvetet och omärkt har gått ner 5.5 kilo sen i slutet på april. konstigt att så många kilon syns så lite på kroppne ändå!! har inte märkt nåt alls. ska fira med popcorn. det får jag, för jag är sjuk men jobbar!! känner mig himla duktig. idag led jag av både sömnbrist och feber så när vi var på ålderdomshemmet och sjöng svartnade det för ögonen mer än 1 gång. men lyckades hålla mig på benen iallafall. *stolt*
nu: göra popcorn
sen: äta dom
snart: sova

förtydligande

ja eeeeh eftersom det varit lite oklarheter med vad jag egenligen menade med "kom och kolla på oss nästa vecka på stan vettja" *hostellafattadeintehost* så ska jag förtydliga:
mitt sommarjobb är att vara gatumusikant, och med början på måndag och sen 2 veckor framåt kommer vi stå på lite olika ställen på stan och spela musik och se allmänt glada ut så kom och lyssna och njut!

med en enkel tulipan


idag fyllde isak 18 år så vi umgicks såklart!! obs var soligare än det ser ut därav mitt lazyeye.... ser ej ut så in real life.... lovar......
nämen ja, även fast jag hade annat att göra och var ute fotade jag mest mig själv.

isak skulle ju såklart njuta av sin nya och spännande myndighet så vi begav oss till obs för att köpa energidryck (18årsgräns) men inte bad dom om leg nej. så upprörda som vi var åkte vi till godishuset för att köpa cig men bad dom om leg där tro? icke sa nicke. på le blid berättar han hela historen för sin mor som blev nästan lika upprörd som vi var.
idag fotade jag förresten bara med kameran uppochner, mår lite skäms över att det nästan blev bättre bilder då än när jag har den rätt väg......

borde bara dra från stan och inte ens säga hejdå

känner mig rolig som ändrar mig hela tiden skrev först ett tjockisinlägg *mm godis*, sen ett om att jag inte har någon aptit men är glad, och nu tänkte jag skriva att jag inte alls är glad längre!! är ledsen och deppig. känner mig oälskad och ouppskattad och o-allting och svartsjuk och lämnad och ensam och tom. förstår _inte_ så nä. ska försöka orka kliva upp imorgon igen och sjunga bra och fint och sen vara nöjd och sen åka hem och aldrig mer prata med någon utanför jobbet och när jobbet är slut vill jag vara tyst resten av sommaren.
förstår mig inte på den efterblivna medicinen jag tar nu heller, nej det gör jag inte, varför äta en medicin som inte verkar fungera ens?? jämnare bättre humör när det väl är bra kanske visst men extremt mycket större dippar orkar ej. såna här inlägg kanske passar bättre in på min textblogg men vet inte. skriver aldrig där så mycket längre drygt att ha 2 bloggar tycker jag

dancing on my own


mår illa och känner mig sjuk. har ingen aptit och är trött, men rätt glad ändå. fast tvingar i mig maten jag bjuds på för att slippa jobbiga frågor som "varför äter du inte" "ska du inte ha något" "ska du inte äta mer". kändes som att dom på jobbet tyckte jag var lite underlig som bara åt en apelsin och drack aspartamcola till lunch. men jag var som vanligt inte hungrig och hade inte råd med mer heller.
har ingenting annat utom mig själv att fota eftersom jag jobbar tills fyra och är så trött då, så jag åker bara hem och sover. kom och kolla på oss nästa vecka på stan vettja.

And you can do no wrong


va me isak på obs och köpte malaco sen kom jag hem o hetsåt *låtsas ha ätstörning* sen hade jag ba 5 kvar då ja ba omg???!? måste fota CHOCKAD/SKÄRMD/annat anisktsuttryck..... sen skulle jag lägga dom på plytet och fota för att illustrera min frossa men dom ville _ej_ vara med så dom stack ner till lången och fulen under sängen. sen idag kom jag på att man FÅR FAKTISKT KÖPA GODIS för det finns inga helger/vardagar för det är sommarlov och man är ledig, ledig = semster, semester = helg, helg = gorra

upp och ner ut och in bottenlöst


Great! Where are we going?hej å hå

idag på vattenkriget slog alex sönder sin tand


I caught myself

jag läser igen. började för nån vecka sen, och kan verkligen inte sluta. det är som att nu när min törstande hjärna äntligen får läsa igen, vill den ta igen för alla de där månaderna jag inte läste. så jag har läst som en galning. flera böcker samtidigt, med sträckläsning och att stanna uppe till sent på natten. så nu är jag helt borta, lite upplöst. mitt sinne är på flera ställen samtidigt, i flera olika fiktiva världar samtidigt som den verkliga. det har dock fått en positiv effekt på mig. jag känner mig mer harmonisk, nöjd med tillvaron och tillfreds än jag gjort på väldigt, väldigt länge.

heartbeats


I told him once or twice, quit playin' cards and shootin' dice

jaa.. jag kan inte säga att mitt humör just nu är lätt att förstå. ena stunden är jag nöjd och tillfreds, andra är jag deppig, andra är jag fnittrig, andra vill jag bara gråta. och så fortsätter det. känner mig minst sagt instabil.
funderar på att inte åka till skolan i veckan, förutom på torsdag (le skolavslutning). är ju ledig imorgon, eller ja idag. måndag. men nu tänker ni, varför ska du inte vara i skolan??? och ja, svaret är helt enkelt; jag orkar inte. menar inte "orkar inte" som i "jag är lat och vill inte" utan bara, orkar inte. orkar inte åka till skolan och vara trevlig/otrevlig eller något alls. orkar inte ens låtsas, så ha! 1-0 för jessica vs fejkjessica

prinsen kommer göm er!!


"ska vi spela tärning"
"vi ska ta tillbaka alla pengarna" *sexistiskt snack från robin och feministpropaganda från marion*

det skulle vara lätt för migmitt fönster. kommer säkert vara igenvuxet snart.
ikväll åkte jag hem från isak, för att sova hemma. det har jag inte gjort på evigheter. fick sån ångest och kunde bara tänka hem hem hem. förstår inte varför.

ingen lämnas kvar

jag vet inte riktigt hur mycket min personlighet lyser igenom här på bloggen. är det mycket eller litet? ni som känner mig annars borde väl veta

iallafall. strök mig från slaget om midgård-listan idag, förstår inte ens varför jag skrev upp mig från början överhuvudtaget. fick även bra betyg på scenografin, kändes skönt.

insåg idag att DET ÄR SLUT PÅ SKOLAN NÄSTA TORSDAG
måste man komma på skolavslutningen? kommer hata studenten när jag ska ta den, känner jag, måste man stå på flaket? måste man?

hehe känner hur socialt anpassad jag är som längtar till att skolan ska ta slut, inte för att få lov, utan för att slippa alla däri. visst min klass är störtskön men alltså om emma slutar så vad händer då liksom?? himla trist. och jag orkar inte med människor. några bara, de vanliga. isak linnéa ebs. ebs som inte ens bor i umeå längre.

trött hela tiden nuförtin

4, 8, 15, 16, 23, 42, 4, 8, we're dead, 15, doomed and dead, 16, 23

"I'm just going to live alone and be one of those guys - you know, the crazy guys - with a big beard and no clothes who's naked and throws doodie at people."

RSS 2.0