baby did you forget to take your meds?

ensamheten. hopplösheten.
rädslan som är så stor att den sväljer mig.
jag vet inte. vad jag har gjort fel.
har jag gjort fel?
tankarna som gnager.
är det något fel?
kanske det är fel på mig.
osäkerheten. ångesten.

It doesn't bother me, 'cause I will always be the pimp that I see in all of my fantasies

jag hade tråkigt, så jag testade att göra svart läppstift av kajalpenna och ögonskugga, en sak jag läst på killercolours blogg. det gick inte så bra, så jag bestämde mig för att leka lite med det och fota istället. det gick lite bättre.
like no one's watching you

saker jessica kan tänkas göra på kvällen

gimme em' pillzz

 

Yeah jag gillar det


Potter, take Weasley with you, he looks far too happy over there


Idag har jag diskuterat min framtid med min mor, både kortsiktigt och långsiktigt.
På den kortsiktiga sidan ska jag ta tag i att prata med min mentor, SYV och mattelärare.Det jag ska försöka säga till min mentor, Jonas, är att jag behöver göra om mitt schema på något sätt. Först och främst att jag behöver någon slags hjälpgrupp i matten (det ska jag även säga till min mattelärare) eftersom jag inte kan koncentrera mig i den gruppen jag är i nu, och alltså hamnar fasligt långt efter i matten. Att kämpa med att komma ikapp tar av min energi och ger mig prestationsångest. Jag ska även diskutera möjligheterna om att byta klass i årsskiftet/nästa termin, eftersom jag börjar tvivla på om teater verkligen är något för mig.

Visserligen har jag några underbara klasskamrater som nog kan göra det lite mer värt det, men jag känner inte för att vantrivas i tre år. Då spenderar jag hellre min tid på något annat.

Klassbytet ska jag även diskutera med min SYV, såklart. Saken är bara den att jag undrar lite för mig själv hur stor chansen är att jag får hoppa in i en tvåa i något estetiskt program, eftersom jag då kommer ha missat hela första terminen av vad de lärt sig. Så om jag byter blir det mest troligt arena (eftersom jag vill stanna på midgård). Men, om det inte går att byta till en tvåa så kommer jag inte byta. Skulle aldrig klara av att gå med 94or.

Långsiktigt så ska jag först skaffa mig ett jobb när jag fyllt arton/gått ut gymnasiet. När jag har lyckats få en fast inkomst ska jag leta efter en lägenhet. Och när jag installerat mitt pick och pack ska jag eventuellt införskaffa en skrivmaskin, bara för sakens skull. Sedan, go vänner, ska jag satsa på författarskapet! När jag skrivit en bok och lyckats få den publicerad ska jag kanske skriva lite till, försöka få till en publicering utomlands, men framförallt plugga på universitetet.

Och vad har jag då tänkt plugga? Jo, jag har tänkt plugga till att bli psykolog.

Så ser alltså planerna ut just nu. Jag har ingen aning om hur mycket som kommer ändras på den långsiktiga delen (troligtvis en hel del) men det kortsiktiga ska jag ta tag i på måndagen efter lovet.

Mossa mossa allihopa.

Well this side of mortality is scaring me, to death

Jag sitter och kikar in Valérie's höstkollektion. Hennes klänningar är helt bedårande.

Idag var jag på aktuen, för jag har inte kunnat äta eller dricka något på hela dagen, eftersom min hals har gjort så ont och varit så svullen. Där kunde de inte göra något förutom att ge mig några tips på hur jag kan underlätta för mig själv. När jag kom hem lyckades jag tvinga i mig några skedar soppa och ett glas vatten. Nu gör dock min hals riktigt ont igen så jag har inte lust att göra någonting alls.

Det har inte blivit så mycket Sailor Moon-tittande för mig på senaste tiden. Jag har varit så trött och haft så ont att jag bara sovit hela dagarna. Det kommer nog forstätta så ett tag framåt, befarar jag.

Som ni märker har jag gjort om lite på bloggen. Personligen gillar jag det rätt mycket, hoppas ni gör det med.

Nu ska jag ta mina mediciner.

Mossa mossa allihopa.


ensemble c'est tout

ska jag se nu

I'm awake

Har fått körtelfeber, supertaggat! Trodde imorse att det bara var halsfluss. Har fått kåvepenin (antibiotika) som jag ska äta ändå, tydligen. Och Krille sa att jag var en struts, bara för att jag ljög lite på ett facebook-test. Sen gjorde han den här bilden, som jag skrattade åt.


for the color redden här boken ska jag börja läsa ikvällhittade den hos min far när han rensade ut böcker.

pass me the salt

Har sett 60/200 avsnitt av Sailor Moon nu, jag kämpar på. Blev ju klar med Code Geass för någon dag sedan (en riktigt rysligt bra anime) och behövde någonting annat att fylla min tid med.

När jag lyssnar på Kent (som tillexempel nu) börjar det klia i fingrarna och jag vill bara lägga in tusen citat, deras texter passar så bra till sådan. Man kan få dem att betyda vad man vill.

Från, Kevlarsjäl:

Så länge hjärtat mitt slår
så minns jag dig när du stack ett hål i min kevlarsjäl
Och så blev du mitt sår
och jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min kevlarsjäl


Från, Kungen är död:

I paniken och trängseln blir du kall och blöt
och så tar jag min chans
du vet hur det är
Jag släpper din hand och lämnar dig där


Från, Pojken med hålet i handen:

Hon målar läpparna röda
från hålen där de sprack

Från, Mannen i den vita hatten (16 år senare):

Och du och jag håller andan och håller händer i språnget
det är inte så långt hem

Från, Du var min armé:

Jag höll en hand då mot din varma hud
Du sa: stäng din dörr
vi har något att reda ut


Från, 747:

Lyssnar
stel & fastspänd
och när paniken bryter ut
ler du svagt och viskar till mig
Du är värd att dö för
men mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls


Låtarna kan ni lyssna på här


animepojkar jag är kär i just nu


och alla dina motigheter spydigheter hemligheter

Jag kanske inte borde ha gått ut i skogen idag. Har nu 38.3 graders feber efter att ha varit i princip feberfri hela dagen. Så det blir till att vara hemma imorgon också, har varit hemma hela veckan. Den mest troliga osaken till varför sjukan bröt ut i söndags är nog för att jag var ute och gick med Emil på lördagskvällen. Fast jag hade trevligt, så det gör inte så mycket.

Imorgon måste jag åka till min far, för mamma ska åka till Luleå med sin kusin Berit över helgen. Vilket betyder att jag måste packa kläder och dylikt för att kunna klara mig, men det är väldigt otaggat. Huvudet dunkar och ja, jag mår sådär som man gör när man har feber.

Hoppas att jag är frisk tills på fredag då det är bestämt att jag ska följa med Isak och hans familj, och se Sirqus Alfon.

Mossa mossa allihopa.

Coming home after a long, long war

Bestämde mig för att trotsa snuvan, huvudvärken och yrseln för att gå ut i skogen och fota lite.
I forgot to say out loud how beautiful you really are to meJag är sjuk igen. Har feber och det värker i hela kroppen. Är så less på att vara täppt i näsan.
Fast jag är glad ändå. Tycker om hur saker och ting utvecklas just nu.
Och mitt hår växer och frodas, det är toppen.

Nu har jag insett en hel del om vissa människor jag känner. Det är jag glad för, eftersom jag nu inte behöver tänka på det mer. Det jag har insett är att vissa av de personer jag umgås med, är egentligen inga jag vill umgås med. Så liksom, win. För varför umgås med såna man egentligen inte ens tycker om?

I sommar har jag bestämt mig för att åka utomlands. Till frankrike, tror jag.
Jag får se hur det går och med vilka/vem jag åker dit med. Borde egentligen inte göra planer såhär tidigt, för det kommer nog ändras mycket. Är ju nästan ett helt år kvar, på ett år kan så mycket hända.


Bit för bit, igen

Nu har jag novellanalysprov. Vi har tre timmar på oss och får använda en mall, så det ska nog gå bra. Fast det är ändå lite osäkert på den punkten, jag är så ofokuserad, mina tankar snurrar.

Alex har dragit till USA. Skolan är trist utan honom. Eller, tristare.

Egentligen skulle inte skolan vara så jobbig, om bara Terje (min samhällskunskapslärare) kunde göra det lite roligare. Just nu jobbar vi med politik och statsskick. På det har vi fått ungefär trettio instuderingsfrågor som vi ska kunna, blaff. Istället för att vi hade kunnat få göra ett grupparbete eller något liknande. Då hade det nästan alldeles säkert blivit intressantare. Får föreslå det.

Och jag gjorde matteprov i tisdags. Det gick nog hemskt dåligt. Men tydligen, får vi inte göra omprov. Måste prata med min SYV.

I got nothing for you to gain
Frisk nu!
Eller, iallafall någorlunda. Fortfarande väldigt täppt i näsan, men mitt halsont och trycket från bihålorna har försvunnit, och jag var i skolan idag.
Jag och Felicia i min klass jobbade på en dans på ESO:n, och det blev väl som det blev. Ägigt, såklart.

Jag längtar tills lördag. Eller, jag längtar tills lördag om det blir en bra dag.
Vilket jag verkligen hoppas, det känns som att jag har lite för få bra dagar just nu.
Berättar mer om hur det faktiskt blev när lördag har varit.

På höstlovet ska jag till min mormor. Isak ska kanske följa med, vilket vore roligt. Första gången jag tar med en vän dit isåfall.

Jag håller på och skriver lite nu. Det går sådär, kan skriva ungefär ett stycke innan det tar stopp. Men om jag då väntar ett tag och sysselsätter mig med annat brukar det funka att skriva ett stycke till sen, innan jag måste sluta.
Det jag hoppas på är att jag ska kunna skriva som vanligt snart igen.

Nu måste jag packa inför att åka till pappa imorgon, och sen ska jag sova.

Mossa mossa allihopa.

RSS 2.0