lite om framtiden

jag vill inte ha ett mediokert liv. jag vill flytta mycket, uppleva mycket, leva på gränsen varje dag och leva bara för just den dagen. väntan på att kunna göra det, att bli arton och få bestämma själv är nästan mer än jag klarar. väntan på att få börja leva har nästan fått mig att inte vilja leva alls. ifall det slutar med att jag stannar kvar här, skaffar man villa barn hund och volvo. nej förresten, så får det inte sluta. har spenderat den här delen av mitt liv med att vara miserabel. vill inte spendera resten av det så.
någonting som känns väldigt lockande för mig är att spara tillräckligt med pengar för att åka någonstans. sen bara åka. utan jobb bostad vänner. kommer ju dock med stor sannolikhet sluta med att jag säljer mig själv för att ha råd med mat, men ändå. bara känslan av att vara på väg, att inte veta vad som ska hända. något med det tilltalar mig så otroligt.

om jag någonsin blir stalker så har jag valt ut mitt offer


set me free

less på förvirrade känslor och tankar. trött på lögner.

I think I might have inhaled you

I can feel you behind my eyes
You've gotten into my bloodstream
I can feel you floating in me

And we'll run for our lives

förståeligt det där, med att vilja att livet ska vara mer som en film. verkligheten suger ärligt talat.

I've always been a coward, and I don't know what's good for me.

tröttheten ger aldrig med sig. behöver sova. ramlar genom livet och märker knappt att dagarna går. allting flyter ihop till en stor suddig massa. vaknar, går till skolan, jobbar, sover. vaknar, går till skolan, jobbar, sover. behöver sluta ett tag. vill kunna klara av det jag själv tagit på mig, för det är ju mitt ansvar och ingen annans. men jag kan inte. besviken och ångestfull. självhatande och äcklad. vill inte vara den här personen, den här ynkliga lilla varelsen som kravlar runt i sin egen stinkande snuskiga smörja till liv.

Take me away like an overdose on heroin


And I'll get bored with you and feel trapped because that's what happens with me.


too little too late


vad är det som går och går och går fast.... ne

klockorna på midgård går alltid fel eller går inte alls. i teaterkorridoren fick vi en sprillans ny klocka uppsatt idag. den står stilla på klockan 12. bra ifall man vill veta vad klockan är när den är 12. annars inte så bra

stilbytardagweheartit.com


oh darlingoch jag vet inte hur länge till jag klarar av att hålla mig upprätt

ångest självhat och besvikelse genomsyrar varje tanke och handling

a changing of the seasons

har gjort om lite här ja. tycker det blev soft. inget plotter. tryck f5 om ni ej ser några förändringar.

How do I feel this good sober?

The quiet scares me 'cause it screams the truth

han tål ej fånigt dilleri

ska tydligen måla om mitt rum. roligt. frågan är väl bara vilken färg. lila? blå? grön? någon annan? annars är ju laxrosa och beige två fina färger.......

nedräknare


som om det betydde någonting

är så trött. men har varit glad idag ändå. bara förvirrad som vanligt. hur ska man kunna veta vad man känner ens. svårt. ska jobba idag, det ska bli roligt. sen ska jag sova hos ebs. jag gillar att vara hos henne, känner mig mer hemma där än på stället jag faktiskt kallar hem.
tycker inte om när jag blir påtvingad saker. känner mig instängd och vill springa åt andra hållet. vill att saker och ting ska få gå sin egen väg och bli som de blir. vill att jag själv ska få gå min egen väg och bli som jag blir också antar jag. nog därför jag längtar så mycket tills jag blir arton. då kommer jag ha alla möjligheter i världen att slippa bli bestämd över, slippa bli påtvingad saker. men det är verkligen inte länge kvar nu. borde göra en nedräkning, men jag vet inte hur man gör såna.
ibland önskar jag att jag skulle få vara precis 100% ärlig om allt. men livet skulle bli så ensamt då. människor i allmänhet klarar sällan av ärlighet. jag är så ärlig som jag kan, men det är ändå bara ca 70%, max. undra hur folk som inte är jag klarar av vardagen. är det tänkt att det ska vara så svårt att inte få säga sanningen?
nu menar jag inte ärlig som i "vilken ful tröja du har", sånt är mest bara elakt.
ärlighet som i "jag tycker om dig så mycket att det känns som att mitt huvud ska sprängas men"
eller "ifall jag fick bestämma skulle jag dö nu".
jag tänker ofta så, "ifall jag fick bestämma".
men vem är det som bestämmer om inte jag? vem säger till att jag har nått min gräns om inte jag själv? ingen annan vet ju var min gräns går. mina tankar går runt i cirklar och går längs vägar jag redan gått och sen i en cirkel till, känns det som. runtruntrunt. som jag sagt tidigare; och karusellen snurrar lite för fort, jag är yr och skulle vilja kliva av.

Wild west fest


heeh här är en bild på mig sen i somras!!! från min farbrors vilda västern-fest

Jag hälsar det som är gudomligt i dig som också är det som är gudomligt i mig

nu har jag fått reducera mitt program ännu mer. de enda kurser jag läser nu på höstterminen är svenska B, engelska B och så alla teater-relaterade kurser. och idrott och hälsa. det känns oerhört skönt. har kämpat hela ettan och nu hela den här terminen i tvåan, men bara fallit längre och längre ner i skoltrötthetsgropen. så det känns skönt att det äntligen gått att lösa. för jag vill inte sluta skolan, men den har blivit för mycket bara. så då tar jag igen det jag kan i trean, och sen löser jag det andra senare. drar nu en lättnadens suck och säger: namaste.

men jag har sällan känt mig så nära

mycket som händer just nu
många tankar som snurrar i huvudet
dock är inte allt negativt
långt ifrån

den nakna sanningennågra saker jag längtar till (utan inbördes ordning):

festivaler
rhodos
5:e februari
jul
nyår
sommar
egen lägenhet
snö

varför lyssnar du inte

har en konstant känsla av att jag väntar på något.

RSS 2.0