I've had enough, the deal is off
Step aside. Out of my life
Take your troubles out the door
Please, get out, get lost
Take your troubles out the door
Please, get out, get lost
some things never change
Maybe we're looking for the same thing maybe you're the one who'll complete me
It was your hair that did it, it was your hair that lit the fuse
A golden-brown halo, like sunlight peering through trees
I ask you for the time, but I am asking for so much more
A moth to your light bulb, you made my heart beat faster
Paralyse me with your kiss
Wipe those dirty hands on me
Oh how beauty burns, lips and eyes and your fingertips
The spark of desire on every point our bodies meet
Behind your eyes were stars, infinite and serene
How I could suffer for you, you fascinate and magnetise me
Sometimes I think I would float away
If this sadness didn't weigh me down
A golden-brown halo, like sunlight peering through trees
I ask you for the time, but I am asking for so much more
A moth to your light bulb, you made my heart beat faster
Paralyse me with your kiss
Wipe those dirty hands on me
Oh how beauty burns, lips and eyes and your fingertips
The spark of desire on every point our bodies meet
Behind your eyes were stars, infinite and serene
How I could suffer for you, you fascinate and magnetise me
Sometimes I think I would float away
If this sadness didn't weigh me down
It's coming for me through the trees. Help me, someone! Help me, please!
mah new stylah
Scott Westerfeld
när jag ändå är i farten och ger boktips
Scott Westerfeld är en av mina favoritförfattare. de böcker jag har läst av honom är: "ute/inne", "ful", "ful eller snygg" och "de rätta" (som alla ingår i Ful-serien) och "parasit". alla är grymt bra. dom är väldigt olika och det är därför jag gillar Scott så himla mycket, för att han klarar av att skriva bra böcker fastän han är väldigt bred i sitt skrivande. enligt mig. självklart finns det likheter mellan böckerna, som med alla författare, men det är mest i skrivsätt när det gäller Scott och inte så mycket alls i fråga om karaktärer och handling. så läs och läs tills ögonen trillar ur huvet på er.
Scott Westerfeld är en av mina favoritförfattare. de böcker jag har läst av honom är: "ute/inne", "ful", "ful eller snygg" och "de rätta" (som alla ingår i Ful-serien) och "parasit". alla är grymt bra. dom är väldigt olika och det är därför jag gillar Scott så himla mycket, för att han klarar av att skriva bra böcker fastän han är väldigt bred i sitt skrivande. enligt mig. självklart finns det likheter mellan böckerna, som med alla författare, men det är mest i skrivsätt när det gäller Scott och inte så mycket alls i fråga om karaktärer och handling. så läs och läs tills ögonen trillar ur huvet på er.
ursäkta att man vill bli lite älskad
läste nyss ut en bok.
den.
jag tycker att alla borde läsa den. särskilt alla som är sjutton år och tjej. för den var riktigt bra. riktigt riktigt bra.
den.
jag tycker att alla borde läsa den. särskilt alla som är sjutton år och tjej. för den var riktigt bra. riktigt riktigt bra.
I think my time is running out
urgurg. skoltrött. redan. nästa måndag ska jag till barnkliniken. och nästa tisdag ska jag gå på handledarkurs med mor min. sen ska jag börja övningsköra. känns bra. försöker komma ihåg att jag måste spara mina pengar till stockholm, om jag ska dit. skulle vara så skönt att åka bort, fast stockholm är inte långt nog. andra sidan klotet skulle inte heller vara långt nog. för man kan ju inte fly från sig själv.
make your own kind of music, even if nobody else sings along
I want to erase every nasty thought that bugs me every day of every week
oh lord
But I'm gonna make sure I get the last laugh
imorse vaknade jag och ville träna. det var en väldigt konstig känsla, men det var hemskt skönt att faktiskt åka och göra det sen. resten av helgen har jag tänkt spendera i min säng.
min favoriträtt
nu ska jag lära er hur man lagar tandoori-quorn med pasta. man kan laga det med tex potatis eller ris eller något annat om man vill. men för att göra det med pasta behöver man:
tandoori-smet
créme fraiche eller liknande
pasta
en kastrull med vatten i
å salt i vattnet för då kokar det upp lite fortare
quornen. jag använde bitar men man får ju såklart använda vilken sort man vill
en skål eller bunke eller djuptallrik. man ska bara blanda saker i den så det spelar inte så stor roll vad man använder
lite skedar
en stekspade och en pastaslev
och en stekpanna!
okidoki. innan man börjar med tandoori-smeten så ska man börja värma vattnet så att det alltså kokar upp under tiden man gör smeten. det går fortast då. men sen gör man såhär:
ta så mycket créme fraiche som du vill ha smet, vill du ha 1 dl så ta 1 dl. det beror också på lite hur mycket quorn man har, men det är egentligen bara att köra på
klutta i själva tandoori-kletet. det är egentligen inte heller så noga hur mycket man tar av det, ju mer desto starkare bara. jag brukar köra på 1 rågad tesked tandoori-klet till ungefär 2 matskedar créme fraiche.
rör om
lägg i så mycket quorn du känner att du orkar käka upp
rör om igen så att quornen är helt täckt av smeten
ungefär nu ska vattnet i kastrullen koka så lägg i pastan om det gör det. annars, vänta tills vattnet kokar och lägg i pastan då. min fullkornspasta skulle koka 8-9 minuter, men det står alltid på förpackningen hur länge en viss pastasort ska koka. ett tips är, att istället för att köra med äggklocka, så smaka på pastan under tiden den kokar upp. då blir det oftast bättre än att bara köra på tid, eftersom man kan smaka och se ifall pastan är klar
lägg i quornen samtidigt som pastan, och börja steka. jag vet inte riktigt hur länge quorn ska stekas egentligen, men jag brukar köra på att jag steker dom under tiden som pastan kokar, alltså ungefär 8-9 minuter. man märker på konsistensen när dom är klara, och quorn ska ju i princip bara värmas upp. börja med att ha plattan på max, och sen när créme fraichen eller vad det nu är du har i börjar bubbla, så sänk värmen några snäpp och stek klart på mellanhög värme. ifall man steker quorn för varm blir det rätt torrt och inte så gott.
ifall man vill kan man göra en sallad till. det ville jag
när pastan är klar, häll av den i ett durkslag och lägg upp maten på en tallrik. då ska det se ut ungefär såhär:
tandoori-smet
créme fraiche eller liknande
pasta
en kastrull med vatten i
å salt i vattnet för då kokar det upp lite fortare
quornen. jag använde bitar men man får ju såklart använda vilken sort man vill
en skål eller bunke eller djuptallrik. man ska bara blanda saker i den så det spelar inte så stor roll vad man använder
lite skedar
en stekspade och en pastaslev
och en stekpanna!
okidoki. innan man börjar med tandoori-smeten så ska man börja värma vattnet så att det alltså kokar upp under tiden man gör smeten. det går fortast då. men sen gör man såhär:
ta så mycket créme fraiche som du vill ha smet, vill du ha 1 dl så ta 1 dl. det beror också på lite hur mycket quorn man har, men det är egentligen bara att köra på
klutta i själva tandoori-kletet. det är egentligen inte heller så noga hur mycket man tar av det, ju mer desto starkare bara. jag brukar köra på 1 rågad tesked tandoori-klet till ungefär 2 matskedar créme fraiche.
rör om
lägg i så mycket quorn du känner att du orkar käka upp
rör om igen så att quornen är helt täckt av smeten
ungefär nu ska vattnet i kastrullen koka så lägg i pastan om det gör det. annars, vänta tills vattnet kokar och lägg i pastan då. min fullkornspasta skulle koka 8-9 minuter, men det står alltid på förpackningen hur länge en viss pastasort ska koka. ett tips är, att istället för att köra med äggklocka, så smaka på pastan under tiden den kokar upp. då blir det oftast bättre än att bara köra på tid, eftersom man kan smaka och se ifall pastan är klar
lägg i quornen samtidigt som pastan, och börja steka. jag vet inte riktigt hur länge quorn ska stekas egentligen, men jag brukar köra på att jag steker dom under tiden som pastan kokar, alltså ungefär 8-9 minuter. man märker på konsistensen när dom är klara, och quorn ska ju i princip bara värmas upp. börja med att ha plattan på max, och sen när créme fraichen eller vad det nu är du har i börjar bubbla, så sänk värmen några snäpp och stek klart på mellanhög värme. ifall man steker quorn för varm blir det rätt torrt och inte så gott.
ifall man vill kan man göra en sallad till. det ville jag
när pastan är klar, häll av den i ett durkslag och lägg upp maten på en tallrik. då ska det se ut ungefär såhär:
akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan
raderar mobilnummer och distanserar mig från personer jag känner innan dom kommer för nära.
har ont i hjärtat och vill skrika och gråta och vara tyst på samma gång.
tyckte att jag borde skriva om hur långt jag kommit, hur mycket bättre jag mår nuförtiden.
kom på att jag inte har kommit någonstans.
har ont i hjärtat och vill skrika och gråta och vara tyst på samma gång.
tyckte att jag borde skriva om hur långt jag kommit, hur mycket bättre jag mår nuförtiden.
kom på att jag inte har kommit någonstans.
When you lose something you can't replace
deppar och säckar ihop, förvirrar och förlorar mig själv. är så förvirrad att jag knappt vet ut eller in längre. det är inte det att mycket händer som förvirrar mig. jag bara är förvirrad och virrig och drömmer och förlorar greppet om verkligheten. glider längre ur mig själv och längre ur livet för varje dag som går.
idag fick jag nya hörlurar
Och utan ett ljud har jag tappat bort mitt språk, det fastnar i ditt hår
jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor jag kan inte ens stå när du inte ser på och genomskinlig grå blir jag utan dina andetag vad vore jag utan dina andetag