att drunkna

vill att någon ska våga komma nära. vill våga släppa in någon nära. vill att någon ska fråga hur jag mår och inte nöja sig med svaret, gräva djupare. vill våga, orka, kunna berätta. jag låter inte människor komma nära, jag pratar inte. jag litar inte på människor. tar mig igenom livet genom att inte ta tag i mig själv. skjuter undan alla slags känslor och lever på autopilot. tom inuti. vill inte vara ensam längre.

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Jag har svårt för att säga till dig att du ska ta hjälp av mig, för det är att slänga mig själv i armarna på dig. Det gör att nästa drag måste vara ditt. Det innebär även att jag tror att du vill ta hjälp av just mig, att jag tror att jag kan hjälpa. Och jag kan inte det. Jag kan inte tycka att jag är bra, kan hjälpa dig. Men du är en människa som, även om jag stött undan dig, alltid funnits i mina tankar. För dig skulle jag försöka allt jag kunde. Du är värd mycket för mig, har alltid varit det. Du var en av de första som tog riktigt stor plats i mitt liv.

Det jag vill säga är att om jag är en människa du vill ha nära, som du vill ha hjälp av, ska du veta att du är värd otroligt mycket för mig och jag finns här för dig. Alltid. Jag är gärna nära dig, om du vill ha mig där. Och om jag inte är en sådan människa för dig kommer jag absolut inte bli arg, jag kommer bara att acceptera det.

Jag är så less på att inte veta var jag har människorna runt mig och jag vill att du ska veta exakt var jag står.

2010-10-13 @ 13:35:59
URL: http://hansgustav.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Berätta. Jag lyssnar.

2010-10-13 @ 20:29:37
URL: http://a-l-h.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0